Onze bestemmingen:
Onze bestemmingen:
Bootverhuur Groningen

Op de grens van Groningen ligt een prachtig natuurgebied ‘het Zuidlaardermeergebied’ ruim 100 ha oever met een nog veel meer water, het Zuidlaardermeer. Het meer is ruim 500 ha groot en staat middels verschillende vaarten in verbinding met ander waterpartijen zoals bijvoorbeeld het Foxholstermeer.
Deze wateren zijn uitermate geschikt om te bevissen vanuit de boot, aangezien men er amper aan de oever kan komen door de vele brede rietkragen en natuurgebieden.
De wateren bevatten van nature al een zeer goed bestand aan karper, maar mede door de karperuitzettingen van de laatste jaren is het bestand er alleen maar beter op geworden.

Ga het avontuur tegemoet en huur bij ons de ruime boot (geschikt voor 2 vissers), al dan niet voorzien van een bijboot, en ga het ruime sop op, op zoek naar, wellicht, nog niet eerder gevangen karpers.
Naast het vissen kunt u hier volop genieten van de natuur. Bevers, Otters, de Zeearend en zelfs de Roerdomp worden hier met regelmaat gespot.


Bestand:
Het Zuidlaardermeer en de aangrenzende wateren kennen een prima bestand aan karper. Spiegel en schubs met de kans op vissen boven de 20 kg. Een bijhengeltje op roofvis is ook de moeite. Er worden op het Zuidlaardermeer namelijk zeer grote snoekbaarsen gevangen.
Ambush platbodem, zelflozend.Heerlijk ongestoord op het water.Genieten met je vismaatje.Raptor 2,3 meter bijboot met 55 lbs Minnkota en 2 accu‘s.Dieptemeter, Lowrance Hook, met GPS. Voor zowel bijboot als hoofdboot.