Fighting Dream (400 km vanaf Breda)

Beschrijving:
Tussen de uitgestrekte, beetje heuvelachtige, akkers en bospercelen, in het noorden van Frankrijk ligt een schitterend en rustig gelegen grindafgraving. De grindafgraving, Fighting Dream genaamd, is langgerekt en heeft een grote van 11 ha. Langs het meer looopt een schitterend riviertje en het meer is door groen omzoomd.
De diepte bedraagt gemiddeld 3 meter, met een maximum van 4 meter. Over het hele water vind je kleine, maar zeer interessante, diepteverschillen. Een ideaal water waar je door secuur peilen je voordeel kunt doen. Maakt men gebruik van een voerboot dan loont het om na stekbepaling de lijnen, zonder gebruik te maken van dieptemeter, uit te varen.

Fighting Dream is opgedeeld in 17 goed onderhouden stekken. Per keer worden er maximaal 12 vissers toegelaten.

Het is een basic bestemming zonder stroompunten en douche, wat de prijs drukt. Voor de prijs heeft u wel een topbestemming, welke niet onderdoet voor andere, luxe, bestemmingen.

Bestand:
Het gemiddeld gewicht van het bestand is op dit moment ruim 15 kg, met topvissen tot ruim 27 kg. Hoofdzakelijk spiegels (zowel kale als prachtig beschubde) aangevuld met wat graskarper. Begin 2017 worden er ruim 100 zwaarbeschubde vissen uitgezet welke een gemiddeld gewicht van 5 tot 8 kg hebben. Hierdoor zal het gemiddeld gewicht van de totale bezetting wat omlaag zal gaan.

Onze bestemmingen: