Tony Morris met de Rijen van Farmlake (23 kg).Hauke Mengler met een schitterende Koi van Farmlake. 2015Een prachtige dame van Lees Lake, 2015.

Update 25 januari 2018:


Verscheidene wateren in ons pakket zijn zeer geschikt voor een koude trip. Denk hierbij aan The Labyrinth, Grand Fontenay, Fighting Dream, Barbanson, Marne Valley Carping, La Noue du Bois, maar ook Farm, Passion en Friends Lake, welke deze winter opengesteld zijn voor de klanten. Farm en Passion komen op 180 euro per sessie per persoon en Friends lake komt op 120 euro per sessie per persoon.
Het is niet zozeer dat deze wateren in de winter goed zijn door een buitenproportioneel hoge bezetting, maar juist door de aard van de wateren. Een meer dan reele kans op een flinke winterse bak heeft u op al deze bestemmingen.
Fighting DreamGrand FontenayFarmlakeLabyrinthBarbansonFriends Lake, nov 2017
Van 2 tot en met 4 februari is het weer zover. De jaarlijkse kickoff op CARP ZWOLLE. Wij staan dit jaar tesamen met SPECIAL CARP (de aangewezen kweker van schitterende vissen) op stand 518 (naast de voerbootvijver in hal 5). Wij willen u graag persoonlijk ontmoeten en onder het genot van een bakje koffie voorzien van pas klare informatie voor een onvergetelijke trip. Zoals bijvoorbeeld het dichtbijgelegen Pimprez. Voor de avonturiers is het nu ook mogelijk om een te gekke bootsessie te boeken op de magnifieke rivier de Lot. De kweekkarpers (K1, K2 en K3) worden getoond in een aantal mooie transparante bakken zodat u op uw gemak uw pareltjes kunt uitzoeken.
Tot snel op de beurs in Zwolle, teams Hotspots in Franse en Special Carp.