Een prachtige dame van Lees Lake, 2015.

Update 4 november 2018:

Uitgebreide keuken en goed sanitair voor iederen beschikbaar.Het grote meer (voorzien van eilanden) van The Sanctuary Fishery.
Wat vliegt de tijd. Hadden we een tijdje terug de seizoensstart in Zwolle, zitten we nu alweer halverwege de zomer. Het was druk. Een hoop vangsten zijn ons toegezonden, waarvoor dank.
In de loop van mei zijn we een bezoek gebracht aan het schitterende domein van The Sanctuary Fishery. Ondanks de paai zaten we nog redelijk goed op de vis. Een heerlijke bestemming om eens een flinke actiesessie te beleven.
Click here to add text.
Nieuwe bestemming:
Wij hebben onlangs een prachtige nieuwe bestemming aan onze portefeuille toegevoegd, namelijk Domaine de Rumilly. Niet het makkelijkste water, maar met een bestand om van te likkebaarden. Het gemiddeld gewicht ligt rond de 18 kg. Tijdens onze testsessie kwamen er welgeteld 30 vissen uit, waarvan er zeker 10 vissen ruim boven de 20 kg wogen.
Lee's Lake heeft voor 2019 een aanpassing in de vorm van het maximaal aantal vissers. In plaats van 8 vissers per laat men vanaf de start van het nieuwe seizoen maxiamaal 6 vissers toe. Voor 1700 euro huurt u dit prachtige water al exclusief voor een week. Het bestand is er schitterend. In 2014 startte de bestemming met vissen tot max 22 kg. Nu ligt het gemiddeld gewicht al op 15 kg met de zwaarste vissen rond de 26 kg.