Een prachtige dame van Lees Lake, 2015.


Ondanks temperaturen van tegen de 40 graden, in juli 2020, hebben Bart van de Poel en zijn vismaat een productieve sessie gehad op Grand Fontenay
Het virus houdt ons nog flink bezig. De hang naar een sessie in Frankrijk is enorm. Bij ons kunt u gerust boeken. Mocht het niet door kunnen gaan dan is verplaatsen van de sessie bij ons natuurlijk geen enkel probleem. Houd onze site en facebook in de gaten. Doordat het voor de Engelse vissers nog lastiger is om af te reizen naar Frankrijk zullen er geregeld vrije data vrij komen op The Labyrinth. Ook vissers die geinteresseerd zijn in Mar Peche kunnen bij ons terecht. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website. Wij hopen deze eind maart te kunnen lanceren. Uiteraard zullen wij dan minimaal 3 nieuwe bestemmingen bekend gaan maken. Stuk voor stuk pareltjes. Hieronder een greep van de vissen die in 2020 vanaf de boot op het Zuidlaardermeer zijn gevangen. Boek eens een sessie om dit te ervaren.
Exklusief huren van Etang du Marais is nu ook mogelijk. Een week vissen voor 5 vissers komt op 1200 euro per week. Voor 6 vissers betaalt u 1500 euro. Een prima prijs voor een water met vissen tot 32 kg aan toe.
Update februari 2021: