Tony Morris met de Rijen van Farmlake (23 kg).Hauke Mengler met een schitterende Koi van Farmlake. 2015Een prachtige dame van Lees Lake, 2015.

Update 9 november 2017:


Augustus 2017:
De afgelopen maanden hebben wij een hoop materiaal van onze klanten mogen ontvangen, waarvoor dank. Hieronder een selectie uit enkele vangstmeldingen van onder andere Barbanson, Bay Lakes, Fighting Dream, Grand Fontenay, The Labyrinth, Noue du Bois en Farmlake. Farmlake begint al goed vol te lopen voor 2018 dus wees er snel bij.
Barbanson august 28 kg.Barbanson 18 kg.Bay Lakes 1Bay Lakes, 32 kg.Danny Verhoeven op Fighting DreamFightFighting DreamFighting DreamGunther Dijckmans op Fighting DreamJohn van de Wetering op Fighting DreamFighting DreamGrand Fontenay, aug 2017Fontenay aug 2017Grand Fontenay, Beauty at The LabyrinthBig common from The Labyrinth, july 201725 kg plus The Labyrinth.Marne Valley, JuvignyMarne Valley, Juvigny
Na een heerlijk seizoen gaat nu ook echt de winter weer zijn intrede doen. Maar dat betekent niet dat de stokken alweer de kast in moeten. Meer en meer klanten weten ons ook te vinden voor een winterse sessie. Verscheidene wateren in ons pakket zijn namelijk zeer geschikt voor een koude trip. Denk hierbij aan The Labyrinth, Grand Fontenay, Fighting Dream, Barbanson, Marne Valley Carping, La Noue du Bois, maar ook Farm, Passion en Friends Lake, welke deze winter opengesteld zijn voor de klanten. Farm en Passion komen op 180 euro per sessie per persoon en Friends lake komt op 120 euro per sessie per persoon.
Het is niet zo dat deze wateren in de winter goed zijn door een buitenproportioneel hoge bezetting, maar juist door de aard van de wateren. Een meer dan reele kans op een flinke winterse bak heeft u op al deze bestemmingen.
Fighting DreamGrand FontenayFarmlakeLabyrinthBarbansonFriends Lake, nov 2017