Onze bestemmingen:
Onze bestemmingen:
Lee‘s Lake (340 km vanaf Breda)

Beschrijving:
Ten noorden van Parijs (de Picardie), tussen de plaatsen Soissons en Compiegne,  ligt een schitterend 6 ha groot water, Lee‘s Lake, genaamd. Op het water worden maximaal 6 vissers per keer toegelaten.
Deze grindput bestaat al 50 jaar en is al die tijd eigendom geweest van een grindverwerkingsbedrijf. Tot 2015 is dit water nooit commercieel bevist.
Sinds eind 2014 is James Lee de gelukkige eigenaar. James zag met de aankoop zijn droom uitkomen.
Sindsdien is er veel veranderd. Een 6 tal stekken zijn gecreëerd. Obstakels zijn uit het water gehaald en er is een douche plus toilet geplaatst.
Lee‘s Lake kent dieptes tot 4,5 meter en heeft een overwegend harde bodem met her en der wat grinplaatjes of een beetje plantengroei (totaal niet hinderlijk). De oevers van het water zijn mooi begroeid en bieden een goede beschutting voor de vis.

Houdt u van actief, stalkend, vissen? Ook dan kunt u hier uw hart ophalen. Een prachtige hoek van het water is alleen stalkend te bevissen.

Het is een water waar men op redelijk eenvoudige wijze een zeer succesvolle trip kan beleven.

Het bestand:
Het bestand van Lee‘s Lake wordt geschat op 250 vissen met een gemiddeld gewicht van 15 kg. Van schub, spiegel, rijen totaan leder. Een mooie diversiteit. Er komen haast dagelijks nieuwe, totaal onbekende, vissen boven water. De zwaarste vissen van dit moment, 2018, liggen rond de 26 kg.