Onze bestemmingen:
MARNE VALLEY CARPING (370 KM VAN BREDA)

Op ongeveer 100 km ten noord-oosten van Parijs (vlakbij de stad Reims), in de schitterende Marne vallei liggen de twee privémeren, Juvigny (5 ha) en Vraux (1 ha).
De beide meren zijn zeer goed onderhouden en het beheer is uitmuntend. Het beheer heeft uiteindelijk geresulteerd in een topbestemming.
De beide plassen bevatten schitterend geschubde spiegel- en schubkarpers tot ruim over de 30 kg. Op Juvigny kwamen er, tijdens 2012, 6 verschillende vissen boven de 27 kg (60 lbs) uit.
De echte diehards kunnen ook hier ook in de wintermaanden hun hart ophalen.
Voor 330 euro per persoon heeft men een winterticket en kan men komen vissen wanneer men wil.

Juvigny (5 ha):
Juvigny is een rustig gelegen grindafgraving  van ruim 40 jaar oud. De rivier de Marne en het Marne kanaal liggen op steenworp afstand. Ook perfect voor de vissers die ook een poging willen wagen op openbaar water. De 5 ha grootte grindput (met het kenmerkende blauwgroene water) heeft een maximale diepte van 6 meter en kent een interessant en wisselend bodemverloop.

Er zijn 10 prachtig aangelegde stekken waarvan 4 tweepersoons stekken. Er worden maximaal 8 vissers per week toegelaten.
Doordat het meer behoorlijk begroeid is met wier zijn boten toegestaan. Deze kan men ter plaatse huren. Ook is het toegestaan zelf een boot mee te nemen.

De sanitaire voorzieningen zijn uitmuntend, alsook de mogelijkheid tot het gebruik van een koelkastje op de stek is uniek.

Vraux (1 ha):
Vlakbij Juvigny ligt een klein maar bijzonder putje  ‘Vraux’ genaamd. Gezien de geringe grootte van de plas kan deze enkel exclusief (voor maximaal 6 hengels) afgehuurd worden. 
Ook deze plas bevat schitterend beschubde vissen tot bijna 30 kg.

Met een totaal bestand van 70 vissen waarvan er zeker 10 de 20 kg passeren, is Vraux een schitterende bestemming om in alle rust een dikke vis te strikken.

Mooie stekken.Zicht op stek 7.Prachtige vissen.Woorden schieten te kort (25 kg perfectie).Juvigny
Thomas Yzer, 30 kg, maart 2014.Beauty van Juvigny, 24 kg, 2014.