Onze bestemmingen:
Domaine de Maveline, 550 km van Breda.Het prachtige Domaine de la Maveline ligt naast het dorpje Gevrolles in de zeer groene regio Bourgogne-Franche-Comté. Het water heeft een diepte die varieert van 3 tot 5 meter en bevat vele eilanden, inhammen, baaien en wiervelden. Het visbestand is zeer gevarieerd met karpers tot op dit moment 28 kg!
Het meer

Het meer telt 12 ruime stekken en is ca. 20 hectare groot.
Er zijn 7 tweepersoonsstekken (stek 1, 2, 3, 6, 9, 10 & 12). Stek 12 is gelegen op een eiland, deze is voorzien van een boot zonder roeispanen of elektromotor… u dient dit zelf mee te nemen.
Er zijn 4 éénpersoonsstekken (stek 4, 5, 7 en 8). Stekcombinatie 4 en 5 of 7 en 8 kunnen ook als tweepersoons bevist worden. 
Stek 11 kan door zowel 1 als 2 personen bevist worden.

Alle stekken (behalve stek 12, u parkeert de auto bij stek 2-3) zijn met de auto bereikbaar. De meeste stekken geven een dermate privacy dat de andere vissers nauwelijks te zien zijn. In het meer is wier aanwezig, vooral in de zomermaanden dient u hier zeker rekening mee te houden.

Visbestand:
De vispopulatie is uitzonderlijk te noemen. Het water heeft een prachtig natuurlijk karperbestand. Dit is aangevuld met doordachte uitzettingen en dat zorgt samen voor een bijzonder en uitgebalanceerd bestand.
Naar schatting zwemmen er 1200 karpers rond in het water. Ruim 75% van het bestand bestaat uit spiegelkarpers, de overige 25% bestaat uit schubkarpers. Het gemiddelde gewicht light naar schatting zo rond de 12kg, waarbij er met grote regelmaat 15kg en 20kg+ karpers worden gevangen. 
Naast karpers zwemmen er ook grote steuren, (grote) zeelten, graskarpers en snoeken rond op Domaine de la Maveline.Arno Ziel met een dikke schub van in de 20 kg. Okt 2019