Onze bestemmingen:
Onze bestemmingen:
Authentic Fishing Lake (480 km vanaf Breda)

Beschrijving:
In de beroemde Yonne vallei, tussen de dorpen Misy-sur-Yonne en Villeneuve-la-Guyard, ligt een heel interessant, ruim 7 ha groot water, Authentic Fishing Lake, genaamd.
Zoals veel putten aan de rivier de Yonne is ook dit water ontstaan door de grindwinning. Deze ontstane grindputten zijn zeer voedselrijk. Ook op Authentic Fishing Lake gedijen de vissen erg goed en nemen jaarlijks flink in gewicht toe.
Het gemiddeld 4 meter diepe water heeft 9 natuurlijk ingerichte stekken. De oevers van het water zijn mooi begroeid en bieden een goede beschutting voor de vis. De bodem is er hard en bevat veel mooie grindplaatjes, maar vergeet ook niet de lemige stukken te bevissen.
Doordat men op dit water geen boot of voerboot (voerboot enkel toegestaan bij de algehele huur van het meer) mag gebruiken, en er strak onder de kant al flink water staat, kun je de vis op elke afstand verwachten.

Het is een water waar men op betrekkelijk eenvoudige wijze een zeer succesvolle trip kan beleven.

Het bestand:
Op Authentic Fishing Lake zwemmen ruim 300 vissen met een gemiddeld gewicht van ruim 17 kg. Van schub, spiegel, rijen totaan leder. Een mooie diversiteit. Tevens zwemmen er een aantal graskarpers tot ruim 30 kg. De kans op hoge dertigers en veertigers is hier groot. De zwaarst gevangen karper is op dit moment ruim 29 kg.
Een goede kans op prachtige vissen tot ruim over de 20 kg.Een plaatje van een vis.Cor Hendriks met een maartse vis van 16 kg.24.7 kg, april 2015
Stek 5.Hoek stek 16Stek 9Achter de bomen....Noue du Bois, 27 kg, 2018.
Stekindeling Authentic Fishing Lake