Onze bestemmingen:
Onze bestemmingen:
La Plaine du Bois (495 km vanaf Breda)

In het Noorden van departement Loiret (Ile de France), in het stroomgebied van het riviertje de Loing, liggen twee schitterende grindputjes van 2 ha elk. Het domeintje wordt ‘De Houtvlakte / La Plaine du Bois‘ genoemd omdat de oevers van beide grindputjes prachtig begroeid zijn. Het domeintje ademt rust uit. Door de indeling van de stekken heeft men nimmer last van andere vissers. Meer 1 huurt men ten allen tijde in zijn geheel, voor maximaal 3 vissers. Op meer twee bevinden zich 2 tweepersoons stekken die zo gelegen zijn dat men geen last van elkaar kan hebben.

Het grindputten hebben een gemiddelde diepte van 2,5 meter met een maximale diepte tot 4 meter. De bodemgesteldheid is gevarieerd van zachte stukken, leem- tot grindplaten.

De drie stekken op het domein zijn voorzien van praktische chaletjes (geplaatst eind 2019). De stek op meer 1 (steknummer 2) is ingericht voor 3 vissers. De beide stekken op meer 2 (steknummers 1 en 3) zijn ingericht voor 2 vissers elk.

Kortom een prachtig bestemming in een schitterende omgeving, waar nadrukkelijk gelet is op comfort en een zeer prettig verblijf.

Bestand:
De bezetting van La Plaine du Bois is zeer divers. Op elke water ruim 150 vissen met een gemiddeld gewicht van 12 kg. De zwaarste vissen zitten op dit moment op ruim 25 kg. Zowel in meer 1 als meer 2. Het overgrote deel van de vissen is gechipt. Dit om eventuele diefstal te voorkomen, maar voornamelijk om de ontwikkeling van het bestand bij te houden.

Naast het bestand aan karper zwemmen er ook wat Kois en een aantal meervallen tot ruim 1,8 meter.
 Chaletje stek 1.Zicht op stek 1.Eilandje in meer twee.Mooie halfrijen van meer 2.Nieuwe bewoner voor meer 1.