La Planete, 470 km vanaf Breda

Vlakbij Rumilly-lès-Vaudes, nabij de stad Troyes in het departement Aube, bevindt zich de 7 ha grote grindafgraving La Planete. Het gebied kenmerkt zich door de vele afgravingen. Het biotoop van deze wateren is zeer voedselrijk en de bezettingen gedijen hier danook zeer goed.
La Planete bevat 4 dubbele stekken voorzien van een keurige steiger en picknick tafel. 
Langs de tegenoverliggende zijde loopt een landelijke weg waar je niet veel last van hebt. Het water is omzoomd door overhangende bomen en struiken. De gemiddelde diepte zit rond de 2.0 en 2.2 meter en de bodem bestaat uit een leem/modder bodem met her en der wat hardere platen. Ook de zachte stukken kunnen erg productief zijn.

U bent vrij in uw aaskeuze. Eigen particles zijn toegestaan mits goed bereid. Neem voor de zekerheid aasprotectors (krimpkous) mee i.v.m. de aanwezige kreeften. Deze kunnen van tijd tot tijd erg actief zijn.

Bezetting:
La Planete bevat een stevige bezetting. La Planete telt een 500 tal vissen. Veel vissen passeren inmiddels de 15 kg en de top begint meer en meer vissen boven de 20 kg te bevatten. Op dit moment zitten de topvissen rond de 24 kg, met uitzondering van de aanwezige steuren en meervallen. Deze zijn van een zwaarder kaliber.

La Planete is een water waar u veel actie kunt verwachten.
Onze bestemmingen: