Onze bestemmingen:
Domaine de la Royale, 425 km van Breda.

Het meer
Bent u op zoek naar een rustige vakantie, die in het teken staat van luxe en op en top genieten, dan is Domaine de la Royale de aangewezen keuze. Een prachtig meer met adembenemende karpers, gastvrijheid en top faciliteiten maken Domaine de la Royale tot een unieke bestemming.
Domaine de la Royale ligt in een rustige omgeving in de buurt van de Franse plaats Vitry-le-Francois, ten noorden van het welbekende Lac du Der.

Het hoofdmeer van Domaine de la Royale is ruim 7 hectare groot met een gemiddelde diepte van 2 meter en enkele diepe gaten van 3 meter. Rondom het meer is een overvloed aan overhangende bomen. Elke stek is voorzien van een trap tot in het water. Er mogen maximaal 8 personen per keer vissen.                                            

Over het meer hangt een elektriciteitskabel (tussen de stekken 2 en 3). Hier mag niet onderdoor gevist worden!

Voor de specimen hunters ligt naast het hoofdmeer een, langgerekt 3 hectare groot, meer waar een prachtig bestand aan grote meerval zwemt. Ook maakt u hier kans op zware karper. Op het kleine meer worden maximaal 4 vissers toegelaten.

Het bestand
Op dit moment bestaat het bestand uit een 30-tal vissen tussen de 20 en 30 kg. Een 100-tal vissen tussen de 10 en 20 kg. In februari 2019 wordt het bestand aangevuld met een 50-tal schubs van 7 tot 15 kg.

Prachtig aangelegde stekken.Overzicht in de lengte.Forse gezonde vissen.Stek 3Sanitair blok.