Onze bestemmingen:
THE LABYRINTH (480 km vanaf Breda)

Beschrijving:
In de beroemde Yonne vallei, nabij het dorp Misy-sur-Yonne, ligt een schitterend water genaamd 'LABYRINTH'. Het water is in 2007 opgezet door Kevin Maddocks en wordt tegenwoordig beheerd door zijn zwager. Sindsdien is er veel veranderd. Het schitterd gevormde water is ruim 20 ha groot en bevat een uniek bestand aan schitterende schubs, spiegels en leders.
Het water bevat alle eigenschappen die je je als karpervisser kunt wensen. Plateau's, zandbanken, wiervelden, grind- en zandbanken en natuurlijk schitterend begroeide oevers. Afgezien wat aanpassingen aan de stekken het pad en de voorzieningen is het meer heel natuurlijk gehouden en zit men er in alle rust.
De gemiddelde diepte van het water bedraagt ruim 3 meter. Rond het meer liggen 22 stekken, waarvan maximaal de helft bezet wordt. De stekken worden eerlijk verloot bij aankomst.
Verkassen tijdens de sessie is geen probleem.
Gebruik van boot en voerboot is toegestaan. Een boot kan men ter plaatse huren.
Mogelijkheden in overvloed op dit schitterende water, waar de vissen zowel op afstand als vanonder de hengeltop te verschalken zijn.

Samengevat: een zeer uitdagend water die al jaren lang een vaste kern aan vaste klanten heeft. Geen doorsnee paylake.

Het bestand:
The Labyrinth bevat op dit moment (2019) een prachtige populatie aan vis. Plusminus 600 stuks. Zeker 25 verschillende vissen boven de 25 kg, waaronder op dit moment 6 steady 30 kg vissen. De zwaarste vis ligt nu rond de 35 kg. Om over aantallen 20 kg plus vissen maar niet te spreken.
Op Labyrinth zwemt geen poisson chat meer. Deze zijn succesvol verwijderd.

Het verantwoord gebruiken van (tijger)noten en particles is toegestaan op deze prachtige bestemming.
Plattegrond met overzicht van de stekken.
Prachtige natuurlijk gelegen stekken.Nette boten zijn aanwezig.