Onze bestemmingen:
THE LABYRINTH (480 km vanaf Breda)

Beschrijving:
In de beroemde Yonne vallei, nabij het dorp Misy-sur-Yonne, ligt een schitterend water genaamd 'LABYRINTH'. Het water is sinds 2007 in het bezit van Kevin en Anita (Maddocks). Sindsdien is er veel veranderd. Het schitterd gevormde water is ruim 20 ha groot en bevat een uniek bestand aan schitterende schubs, spiegels en leders. Ook meerval is in het meer aanwezig. Het water bevat alle eigenschappen die je je als karpervisser kunt wensen. Plateau's, zandbanken, wiervelden, grind- en zandbanken en natuurlijk schitterend begroeide oevers. De gemiddelde diepte van het water bedraagt ruim 3 meter. Rond het meer liggen 22 stekken, waarvan maximaal de helft bezet wordt. Verkassen tijdens de sessie is danook geen probleem. Begin 2011 heeft men besloten boten op het meer toe te staan. Deze zijn danook aangeschaft en kunnen ter plaatse gehuurd worden.
Mogelijkheden in overvloed op dit schitterende water, waar de vissen zowel op afstand als vanonder de hengeltop te verschalken zijn.

Het bestand:
Zoals in de beschrijving al is aangegeven bevat het water schitterende vissen (om en bij de 450 stuks). 150 originele vissen, het water heeft in het verleden namelijk in verbinding gestaan met de rivier de Yonne. Naast de 150 'originals' zijn er 300 vissen geintroduceerd (schitterende 'stockfish' tot over de 20 kg). Dit is alweer drie jaar geleden. Een behoorlijk deel van deze vissen is nog niet teruggevangen. Men is danook benieuwd wat deze ongevangen vissen in gewicht doen. Er is begin 2011 namelijk een vis gevangen op 46 lbs die drie jaar geleden nog maar 16 lbs woog. Op het moment van schrijven (oktober 2014) zwemmen er op Labyrinth minimaal 10 verschillende vissen boven de 25 kg waarvan er 2 de grens van 30 kg inmiddels zijn overschreden.
Zoals aangegeven komen er nog steeds 'onbekende' vissen op de kant, dus dat belooft wat voor komend seizoen.
De tot nu toe gevangen meervallen hebben een gemiddeld gewicht van 40 lbs.

In 2011 is men begonnen met het professioneel afvangen van
de Poisson chat. Dit is erg succesvol verlopen waardoor er op dit moment haast geen poisson chat meer op Labyrinth rond zwemt.

Het verantwoord gebruiken van (tijger)noten en particles is toegestaan op deze prachtige bestemming.
Plattegrond met overzicht van de stekken.
Prachtige natuurlijk gelegen stekken.Nette boten zijn aanwezig.De vissen zijn oogverblindend.