Onze bestemmingen:
Verslag karpertrip Juressica van zaterdag 30 juli tot en met zaterdag 6 augustus 2011:


Van 30 juli tot en met 6 augustus zijn we met 5 vissers en 4 gasten naar Juressica  geweest .
Na een goeie 2u30 min rijden waren we vol spanning aangekomen op Juressica .
Steve stond ons al op te wachten want door het halve uur vertraging waren we een half uur te laat op de afspraak dus waren ze al met de loting voor de stekken begonnen .  Er zaten nog twee Engelsen op het meer die kozen de stekken de Spit en de Snags.  Dit zijn goeie stekken want je hebt vanaf die stekken meerdere opties.  Je kunt vanaf die stekken zowel diepere stukken alsook ondiepe gravel stukken bevissen.  Nick koos  voor de Big bay.
Jeroen en Bert, samen met de gasten, kozen voor  the Point  omdat dit de grootste stek is. Thijs koos voor Billy no mates, om genoemde reden;-)  Ik,  met een gast, kozen voor de Shallows.
Na 3 dagen en twee nachten zijn Thijs en ik verkast omdat Thijs nog geen vis had en ik een spiegel van 7.2 kg.  We gingen naar Caravan bay.  Vanaf dat moment begonnen we ook goed te vangen Thijs had nog 6 vissen en ik 4, waarvan grootste 20.3 kg.
Onze andere vrienden vingen ook regelmatig hun vis we hadden samen zo een 25 a 30 tal vissen waarvan een paar mooie 30-ers en een  40-er.  1 meerval en 4-tal brasems en een snoek van 80 cm. Steve vertelde dat als het weer meer constanter was we meer zouden gevangen hebben, maar toch waren we heel tevreden. Het was een mooie vakantie en Steve en Marti kookten heerlijk.  Alles was mooi in orde.  Niets op aan te merken en we komen zeker  terug.

“Martijn ook bedankt voor het op korte tijd in orde brengen van de reservering. Top van je!”

Met vriendelijke groeten,

Sem Clincke (België).

Prachtig beschubde vissen.