Domaine des 3 anneaux.

370 km van Breda

Prijs

1200

Stekken

5

Top vis

28 kg

Grootte

Afstand Breda

Reviews

nog geen reviews

Beschrijving

Het domein met de 3 eilanden, les 3 anneaux, is een prachtig 4 ha groot meer gelegen in departement de l'Oise. Zoals vele wateren in dit departement, is ook dit water helder en plantenrijk. Met een diepte tot 3,5 meter, een schitterend visbestand met vissen tot ruim over 25 kg (tot tegen de 30 kg), is dit een enorm uitdagend water. Ideaal om met max 4 vissers exclusief af te huren.

Het water ligt met 370 km van Breda zeer gunstig.

Verblijfsmogelijkheden

Goed om te weten

informatie

Domaine des 3 anneaux.

Het domein met de 3 eilanden, les 3 anneaux, is een prachtig 4 ha groot meer gelegen in departement de l’Oise.

Zoals vele wateren in dit departement, is ook dit water helder en plantenrijk. Echter wisselt de plantengroei van jaar tot jaar.

Het is een heel uitdagend water met interessante stekken in de vorm van eilandjes, plateautjes, mooie harde en schone plaatjes tussen de begroeiing. Voor de vissers die van een uitdaging houden.

Het bestand is vrij groot. Exacte aantallen zijn niet helemaal duidelijk, omdat het water voorheen bestond uit 2 afzonderlijke meertjes zijn de bestanden van deze wateren samen gekomen. Het gemiddeld gewicht van de gevangen vissen ligt op dit moment zo rond de 13 kg, echter is het bestand aan 20 kg plus vissen behoorlijk. Enkele van de 20 kg plus vissen passeren ruim de 25 kg grens.

Met een diepte tot 3,5 meter, een schitterend visbestand met vissen tot ruim over 25 kg (tot tegen de 30 kg), is dit een enorm uitdagend water. Ideaal om met max 4 vissers exclusief af te huren.

Elke stek is voorzien van een roeibootje om mooi je lijnen uit te kunnen varen en eventueel een vastgezwommen vis op te halen.

Het water ligt nabij Bailleul-sur-Thérain. Op 370 km van Breda.

 

De bezetting

Op Domaine des 3 anneaux vist u op een werkelijk prachtig en gezond bestand aan  vis. Plusminus 300 vissen (voorzichtige schatting aan de veilige kant) zwemmen hier hun rondjes. De tot nu toe in 2024 gevangen vissen hebben een gemiddeld gewicht van 15 kg. Prachtige schub-, spiegel-, graskarpers en een paar kois.

De grootste vissen zitten op dit moment rond de 28 kg.

FaciliteitenU heeft hier de beschikking over een clubhuis met gasfornuis, magnetron en zittafel met stoelen. Hier kunt u onder het genot van een hapje en een drankje de vangsten bespreken.Er is een zogenoemde droogtoilet aanwezig, maar nog geen douche.De stekken zijn eind 2023 vernieuwd en u heeft de beschikking over een aantal goede roeiboten.

ReglementGebruikt u minimaal een mono hoofdlijn met een diameter van minimaal 35/00. Ook het gebruik van gevlochten hoofdlijn met een mono voorslag is toegestaan, mits men maar uiterst visveilige systemen gebruikt. Tegenwoordig zijn er zoveel montages waarbij, bij lijnbreuk, de onderlijn volledig loskomt van de hoofdlijn en het lood. Gebruik deze dan ook.Geen complex reglement. Gebruik uw gezonde verstand en heb respect voor de vis en omgeving. U bevindt zich hier in een prachtige rustige omgeving.

Tarieven

Domaine des 3 anneaux wordt enkel exclusief verhuurd. Per week van zaterdag tot en met zaterdag.

In sommige gevallen is een afwijkende planning mogelijk. Neem voor specifieke wensen even vrijblijvend contact met ons op.

Een week (zat. t/m zat.) op dit schitterende water komt op 1200 euro.

Wij raden persoonlijk maximaal 4 vissers aan, met 3 lijnen per persoon. Wil men toch met zijn 5-en het water afhuren dan is het aan te raden om bijvoorbeeld met 2 hengels per persoon te vissen. Dit om hoge lijndruk te voorkomen.

Mogelijkheden

Locatie

Reviews

nog geen reviews
Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Viswater
 • Voorzieningen
 • Service
 • Vangsten
 • Stekken

Informeer naar beschikbaarheid

  nog geen reviews

  Delen met je vismaat

  Share on whatsapp
  WhatsApp
  Share on facebook
  Facebook

  Gerelateerde wateren

  Login

  Hotpots in France staat klaar voor al uw vragen en voorziet u graag van advies.

  Adres

  Golfslag 188,
  9732 MK  Groningen

  Telefoon

  Email